Injectoare de mare presiune KFT

KFT Food Technology prezintă noua generație de injectoare de înaltă presiune IRC care revoluționeaza piața cu o creștere a productivității și a performanței. Datorită tehnologiei Spray Injection, vom realiza o distribuție perfectă și omogenizarea de saramură injectată în produs. De asemenea, în același timp, reduce timpul de masaj atunci când produsul are nevoie.

Marea diversitate a mașinii ii permite să lucreze cu diferite tipuri de produse, cum ar fi: cu oase sau fără os; carne de vită, porc, miel, cu păsări și chiar diferite tipuri de cefalopode, pește și crustacee.

Injectorul poate lucra cu o presiune de injecție diferite, variind de la 2 bar până la 8 bar, în funcție de ac, produsul și volumul care urmează să fie injectat. Alimentarea este prevăzută cu un sistem hidraulic, creat special pentru ea, cu elemente de pionierat tehnologic pe piata actuala.

 

Toate mașinile create de KFT FOOD TECHNOLOGY, sunt întotdeauna fabricate cu material certificat. Acestea sunt realizate prin combinarea de otel inoxidabil AISI 304L si AISI 316L asigurând deplină conformitate cu reglementările alimentare. Desigur, acestea sunt fabricate, întotdeauna, în conformitate cu toate reglementările în vigoare privind siguranța în mașinile industriale.

Injectoarele de înaltă presiune au o interfață om-mașină, și policrom sensibil, care ne permite să efectueze orice schimbare în timp real, cum ar fi terenuri ale centurii, viteza totală a presiunii de injecție de monitorizare a mașinii, controlul opțional și deviația standard.

Din cauza atentionarilor periodice pe ecran, aparatul ne va permite continuarea planificarii adecvată și susținută de întreținere. Și în caz de eșec într-un senzor, există un mod de auto-diagnosticare, care ne va permite să se identifice rapid în cazul în care se află eroarea. În cazul în care nu este posibil să se identifice eroarea pe plan local, avem o conexiune la distanță, care permite de a acorda asistență oriunde în lume, în orice moment.

Avem un program de curățare care, la sfârșitul zilei de lucru, se asigură că nu este rămasă saramură sau produs în toate notarele și ace. In mod similar, injectorul este proiectat pentru o curățare ușoară cu elemente ușor detașabile.

Avem un sistem de monitorizare ce se asigura că nu există aer în saramură. Acest lucru ii permite să  controleze calitatea produsului final.

Colectarea excesului de saramură de injectare este filtrat de două ori. În primul rând într-un pre-filtru de auto-curățare și apoi un microfiltre dublu, care ne permite să nu întrerupă procesul în cazul în care are nevoie.