COMPANIA

S.C. UTILIA ECHIPAMENTE  S.R.L. este o firma tanara si dinamica infintata in anul 2012. Utilia Echipamente ofera cea mai completa gama de echipamente in industria alimentara

Linii complete de abatorizare, 
Linii si accesorii de transare, 
Sectii complete de procesare a carnii, 
Dotari complete cu echipamnete de igiena, 
Sisteme de canalizari in industria alimentara, 
Piese de schimb si consumabile, 
Proiectare, consultant si training personal, 
Echipamente de vidare profesionale.

Avem o relatie foarte buna cu furnizorii nostri, acestia oferindu-ne intotdeauna echipamente de cea mai buna calitate si in cel mai scurt timp.
Profesionalismul si calitatea ne reprezinta. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam dorintele beneficiarului, putem sa ne adaptam fiecarei cerinte si gasim intotdeauna solutii pentru a satisface toate cerintele.

Parteneri nostri sunt:

Henkelman : ofera cea mai completa gama de masini profesionale de ambalare în vid de la cel mai mic ambalator,  echipamente  mici de masă până la cele mai mari echipamente cu,  camere duble.

CASTELLVAL ofera o  gama  de echipamente pentru procesare carne : Masini de umplut , cuttere,  malaxoare,  masini de tocat. masini de format humburgeri,echipamnete de portionat salamuri, sunci etc.

Mecoima  ofera linii de transare automate , echipamente de manipulare carucioare  navete, cimbere carucior afumare, echipamente de igena Ecluze diferite modele etc.

Alce :  proiectam si producem abatoare de porc, vita si oaie la cheie

EFA: ofera o gama completa de fierastraie pentru abatorizare si transare

Medoc: produce o gama completa de fierastraie cu panblica tip Banzic

Fibosa: ofera injectoarte de  inalta presiune  diferite modele pentru carne rosie si carne alba pui si peste .

Townsend: ofera o gama completa de Skinnere cu un singur atasament si doua atasamente. 

Habur:  Panze pentru banzic si fierastrau despicat carcasa porc - vita diferite dimensiuni.

POSS:  Echipamente pentru separare mecanica a carnii de pe oase de porc,vita, pasari, peste, etc . Poss a  inovat  Echipamentul dual stage  unde avem o singura masina cu doua capete . primul cap scoate carne cu structura de 3-4 mm iar al doilea cap scoate o carne fara structura ( pasta  MDM ) .